VAŠA KOŠARICA
Trenutno imate 0 predmeta
 
 
Kategorije proizvoda
 
 

 

  sohbismillah

 

Uvjeti korištenja ONLINE SHOP-a

- KONTAKT PODACI:

PRIJEM d.o.o.
Florijana Andrašeca 30
10000 Zagreb
OIB 67009711790
tel/fax +385 1 3096 551
email: prodaja@prijem.hr

- NAĆINI PLAĆANJA:

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja i plaćanja robe ponuđene na našim stranicama. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Putem web shopa omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na našem lageru. Sve cijene su izražene sa PDV-om. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (kn).

Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem te se plaćaju gotovinom (pouzećem), putem opće uplatnice, ON-LINE bankarstvom, virmanom u poslovnicama Hrvatske Pošte, Tiska, Konzuma, FINA-e ili banaka izravno na naš žiro račun.

Podaci za plaćanje ukoliko plaćate direktno na naš žiro račun:

Prijem d.o.o.
Florijana Andrašeca 30
10000 Zagreb
OIB 67009711790
Žiro račun kod Zagrebačke Banke IBAN HR7123600001101356298 BIC (Bank Identifier Code): ZABAHR2X
Žiro račun kod Privredne Banke IBAN HR5723400091110560254
poziva na broj: broj NARUDŽBE
svrha uplate: plaćanje po broju narudžbe

Potvrdu o uplati slati na email: prodaja@prejeftino.com

NARUDŽBU NE ISPORUČUJEMO DOK NE DOBIJEMO VAŠU UPLATU !

Proizvodi se mogu platiti i preko svih kreditnih i tekućih kartica (American Express, Diners, MasterCard, Visa) jednokratno ili na rate ovisno o vrsti kartice uz maksimalnu sigurnost podataka.

Izjava o sigurnosti; T-com PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Nakon službene narudžbe kupcu će se poslati e-mail ili SMS poruka sa predračunom bez obveze kupnje i informacija o statusu naručene robe kao i predviđeni rok isporuke (uglavnom do 48 h). Cijena dostave naručene robe nije uračunata u cijenu proizvoda.
Proces obrade narudžbe započinje odmah po primanju sredstava na naš žiro račun ili nakon autorizacije Vaše kreditne ili tekuće kartice.

- IZJAVA O PRIVATNOSTI:

Prijem d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Prijem d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

- UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE:

Robu dostavljamo isključivo putem kurirske službe InterEuropa ili na zahtjev kupca nekom drugom kurirskom službom (dostave i po cijeni od 30-tak kuna KN) tek nakon plaćanja naručene robe ili pouzećem. Cijena dostave je po važećem cjeniku InterEurope i plaća se prilikom dostave robe i vrijedi samo za područje Republike Hrvatske. Rok isporuke je 2-3 radna dana od dana naručivanja.
Cjenik dostave

Ukoliko želite osobno preuzeti naručenu robu u našoj poslovnici prilikom narudžbe pod napomenom napišite "OSOBNO PREUZIMANJE" i mi ćemo Vam se javiti u koje vrijeme možete doći po naručenu robu.

- UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE:

Ako imate reklamaciju na kupljeni proizvod , u okviru Vašeg garantnog lista koji mi potvrđujemo, mi ćemo Vam pružiti punu podršku preko email adrese servis@prejeftino.com .
Robu koju iz nekog razloga treba vratiti nam možete poslati bilo kojim adekvatnim načinom, pri čemu Vas molimo da upotrijebite originalno pakiranje. Trošak i rizik povrata idu na račun kupca. Troškove dostave morate platiti unaprijed jer u protivnom nećemo preuzeti robu osim uz prethodni dogovor sa kupcem.

Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenom robom imate pravo u roku 8 dana vratiti nam proizvod uz puni povrat novaca sa naše strane.

 

SERVIS:

Ukoliko je proizvod neispravan ili se pokvario u garantnom roku uz priloženi račun i garanciju javite ćete se OVLAŠTENOM SERVISU I UVOZNIKU (piše na GARANCIJSKOM LISTU). Potrebno je opisati nastali kvar. Lažne reklamacije se naplaćuju ovisno o utrošenom vremenu za potvrdu ispravnosti. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja ili istrošenost i korištenjem krivih SOFTWARE-a. U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u roku 45 dana od prijema robe sam UVOZNIK se obavezuje proizvod zamjeniti novim.

-OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAčA:

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar.Nov.,br.79/07., 125/07. - isp., 79/09 i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošaće da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na email adresu;

prodaja@prijem.hr

POTPUNI I KOMPLETNI PODACI O POSLOVNOM SUBJEKTU:

PRIJEM d.o.o.
Florijana Andrašeca 30
10000 Zagreb
OIB 67009711790
M.B. 0384470
Žiro račun kod Zagrebačke Banke IBAN HR7123600001101356298
Žiro račun kod Privredne Banke IBAN HR5723400091110560254
tel/fax + 385 1 3096 551
email: prodaja@prijem.hr

Radno vrijeme poslovnice na adresi F. Andrašeca 30, 10000 Zagreb
Ponedjeljak - Petak od 9 do 17h
Subotom - NE RADIMO

Registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem (MBS 080068433),
temeljni kapital 20.500,00.- Kn uplaćen u cjelosti. Član uprave; Zlatko Bohutnik

 
 

All rights reserved © 2008. www.prejeftino.com | Designed by: SwEz | Developed by: Hiper Development